Ιαν 21, 2022 by Nikos Angelakis

Νέα επίσκεψη από ομάδα σπουδαστών του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) “Ακμή” είχαμε την τιμή και τη χαρά να δεχθούμε στο διαγνωστικό μας κέντρο, την Πέμπτη (20/1).

Αυτή τη φορά στο κατάστημά μας στη Λεωφόρο Κνωσού, όπου υποδεχθήκαμε τους σπουδαστές του πρώτου και δευτέρου έτους σπουδών του τμήματος Βοηθοί Μικροβιολογίας.

Η Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος του κέντρου μας, κυρία Αμαλία Σταματιάδου, έδειξε στους σπουδαστές τους χώρους των εργαστηρίων μας, τα μηχανήματα και τον εξόπλισμό που πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο μικροβιολογικό εργαστήριο και επισήμανε τα βασικότερα πράγματα που οφείλουν να γνωρίζουν για να αντεπεξέλθουν στο επάγγελμα που επέλεξαν.

Σπουδάστριες με την καθηγήτριά τους κ. Μέλπω Δασκαλάκη και τη Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο του “Κνωσός Διάγνωσις” κ. Αμαλία Σταματιάδου

Οι σπουδαστές συνοδεύονταν από τη Διευθύντρια Σπουδών του ΙΕΚ “Ακμή” Ηρακλείου, κ. Άννα Στιβακτάκη και την καθηγήτριά τους, κ. Μέλπω Δασκαλάκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει το κέντρο μας με το ΙΕΚ “Ακμή”, για την οποία συνεργασία, η κυρία Στιβακτάκη είπε: “Μας ενδιαφέρει οι σπουδαστές μας να έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους του “Κνωσός Διάγνωσις” επειδή το διαγνωστικό αυτό κέντρο αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματισμού. Για εμάς είναι σημαντικό, τα παιδιά μας να έρχονται σε επαφή με τέτοιου επιπέδου επαγγελματίες, για να ξέρουν και τα ίδια σε ποιο επίπεδο θέλουμε να βρίσκονται όταν βγουν στην αγορά εργασίας”.

Να υπενθυμίσουμε ότι, τον περασμένο Νοέμβριο, σπουδαστές του Τμήματος Βοηθοί Ακτινολόγου του ΙΕΚ “Ακμή” είχαν επισκεφθεί το κατάστημά μας στη Νέα Αλικαρνασσό, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους και ιατρό ακτινοδιαγνώστη του κέντρου μας κ. Στράτο Καραγιαννακίδη. Δείτε ΕΔΩ

Tags: , , , ,