Νοέ 12, 2021 by Nikos Angelakis

Τους σπουδαστές του Τμήματος Βοηθών Ακτινολόγου του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) “Ακμή” είχαμε την τιμή και τη χαρά να υποδεχθούμε την Τετάρτη (10/11 στο κατάστημά μας στη Νέα Αλικαρνασσό!

Οι σπουδαστές, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους και ακτινοδιαγνώστη γιατρό των διαγνωστικών μας κέντρων κ. Στράτο Καραγιαννακίδη, είχαν μια βιωματική εκπαίδευση στα εξοπλισμένο με σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα ακτινολογικό εργαστήριό μας.

Έμαθαν από κοντά πως να χρησιμοποιούν τα μηχανήματα αυτά, πως να καθοδηγούν τους ασθενείς, κατά τη διάρκεια του ακτινολογικού ελέγχου, με τον πιο ενδεδειγμένο για την ασφάλειά τους τρόπο και πως να παίρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα από τον έλεγχο αυτό.

Όπως επισημαίνει, μεταξύ άλλων και το ΙΕΚ στην ιστοσελίδα του, “οι Βοηθοί Ακτινολόγου είναι πλήρως καταρτισμένοι στην εκτέλεση μιας ακτινολογικής εξέτασης, καθώς και στην προετοιμασία του ασθενούς για τη σωστή διενέργειά της, υπό την επίβλεψη των Τεχνολόγων Ακτινολόγων, τηρώντας τους κανονισμούς ακτινοπροστασίας”.

Είναι τιμή για τα διαγνωστικά μας κέντρα να συμβάλλουμε εμπράκτως στην κατάρτιση αυτή και με χαρά και πάλι θα υποδεχθούμε τους σπουδαστές: Τόσο τους ίδιους, όσο και των επόμενων ετών φοίτησης.

Tags: , , , ,