Ιαν 11, 2022 by Nikos Angelakis

Στο ιατρικό δυναμικό του κέντρου μας εντάχθηκε πρόσφατα ο γνωστός Ηρακλειώτης, Χειρουργός Ορθοπεδικός, κ. Μανόλης Σπυράντης (φωτό).

Ο κύριος Σπυράντης αποφοίτησε το 2008 από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με άριστα. Το 2010 στα πλαίσια της ειδίκευσής του στην Ορθοπεδική-Τραυματιολογία υπηρέτησε στη κλινική της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Αγ. Γεώργιος» και το 2011 ξεκίνησε την ειδικότητα της Ορθοπεδικής στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Το 2017 ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στο ΚΑΤ Αθηνών, έχοντας κατά την παραμονή του εκεί εκπαιδευτεί για ένα 6μηνο στο τμήμα Μικροχειρουργικής και Άνω Άκρου και για ένα χρόνο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Π.&Α. Κυριακού».

Έχει εργαστεί ως Επικουρικός Επιμελητής Β’ για 2 χρόνια στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (2017-19) και 1 χρόνο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (2020-21) και έχει εκτελέσει πληθώρα τακτικών και έκτακτων ορθοπεδικών επεμβάσεων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Αθλητιατρική.

Αναλαμβάνει επεμβάσεις όπως:

  • Αρθροσκοπήσεις
  • Ολική αρθροπλαστικη γόνατος –ισχίου
  • Μικροεπεμβάσεις άνω-κάτω άκρου
  • Κατάγματα-Τραυματιολογία

Ο κύριος Μανόλης Σπυράντης προσφέρει τις υπηρεσίες του από το νέο ιατρείο του, στο κατάστημά μας στη Λεωφόρο Ηροδότου 122-124, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Tags: , , ,