Απρ 17, 2024 by Nikos Angelakis

Και στην 3η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια, από τις 26 έως τις 29 του μήνα, θα είναι χορηγός τα Κέντρα μας.

Συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη συνάντηση με τη χορηγία του εξοπλισμού σε δύο σχολεία: Στο 16ο και το 21ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, τα οποία παίρνουν μέρος στα αγωνίσματα του ποδοσφαίρου και της πάλης.

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε ως χορηγοί σε διαγωνισμό ρομποτικής.

Την προηγούμενη φορά είχαμε συμμετάσχει στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιουνίου του 2022, στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο στο Λιμάνι Χερσονήσου, χορηγώντας τότε τον εξοπλισμό στις ομάδες των 2ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού.

Γνώμονας για τη συμμετοχή μας σε αυτές τις διοργανώσεις είναι η πίστη μας στους νέους ανθρώπους και στα επιτεύγματα σύγχρονης τεχνολογίας και εκπαίδευσης με τα οποία με επιτυχία καταπιάνονται και δημιουργούν ευοίωνες προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

Από την προηγούμενη συμμετοχή μας, δείτε το σχετικό άρθρο πατώντας πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Πανοραμική άποψη από το Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Χερσονήσου κατά τον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής αθλητικής Ρομποτικής.
Η Ολυμπιάδα

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που είναι ο διοργανωτής φορέας και της 3ης Ολυμπιάδας, εξέδωσε κατατοπιστικό δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρει τις σχετικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε αυτο το δελτίο Τύπου παρακάτω.

Βίντεο

Επίσης, ο διοργανωτής οργανισμός έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο σχετικό με την εκπαιδευτική ρομποτική, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Tags: , , , , , ,