Ιούν 17, 2022 by Nikos Angelakis

Με χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση του Ελληνικού Οργανισμού Ρομποτικής να είμαστε πλατινένιοι χορηγοί στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Αθλητικής Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (11-12/6), στη Χερσόνησο.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο χώρο του Φιλωνίδειου Κλειστού Γυμναστηρίου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Υποστήριξη

Στην αναμνηστική αυτή φωτογραφία,εικονίζονται οι παίκτες της ομάδας Ρομποτικής που υποστηρίξαμε. Από αριστερά, οι μαθητές Σεμπάστιαν Ουγκουριάνου, Θάνος Ευαγγελόπουλος και Γιάννης Καραμπουρνιώτης, η προπονήτρια της ομάδας, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής κ. Φωτεινή Τρυφίδη, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης των Κέντρων μας κ. Νίκος Αγγελάκης και ο Ορθοπεδικός Χειρουργός των Κέντρων μας, κ. Μανόλης Σπυράντης.

Στο πλαίσιο της χορηγίας μας, υποστηρίξαμε την Ομάδα Ρομποτικής των 2ου-5ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Αλικαρνασσού, προσφέροντάς της τον αγωνιστικό εξοπλισμό με τον οποίο πήρε μέρος στο διαγωνισμό.
Επίσης, είχαμε την υγειονομική κάλυψη του διαγωνισμού. Μια κάλυψη που υλοποιήθηκε χάρη στην εθελοντική προσφορά του Ορθοπεδικού Χειρουργού, κ. Μανόλη Σπυράντη, ο οποίος ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Πίστη

Στιγμιότυπο από τη δεύτερη μέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού

Πιστεύουμε στους νέους ανθρώπους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους εργαζόμενους, τους νέους επιστήμονες και τα επιτεύγματά τους. Τα επιτεύγματα αυτά είναι που θα οδηγήσουν στην πρόοδο όλων των τομέων της ζωής και ασφαλώς και του τομέα της Υγείας. Πιστεύουμε στην επιστήμη και την τεχνολογία, τις αφιερωμένες στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Έχοντας αυτά τα πιστεύω, στα διαγνωστικά μας κέντρα, το ανθρώπινο δυναμικό – το επιστημονικό, το τεχνολογικό, το τεχνικό και το δυναμικό εξυπηρέτησης – εργάζεται και συνεργάζεται καθημερινά για ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών: Για εσάς, για εμάς και τα παιδιά όλων μας.

Καλή συνέχεια στους ανθρώπους του μέλλοντος!

*Στη χαρακτηριστική εικόνα, στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης του διαγωνισμού

Tags: , , , , , , , ,