Οκτ 17, 2023 by Nikos Angelakis

Με νεο ιατρό ενισχύθηκε το επιστημονικό δυναμικό των Κέντρων μας: Με τον καταξιωμένο στην ειδικότητά του Χειρουργό, Σταύρο Παπαχρήστο.

O Dr Σταύρος Παπαχρήστος έχει ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων συμπαγών οργάνων. Είναι Αναπληρωτής Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Κέντρου Περιοχικών Θεραπειών του Metropolitan Hospital. Παράλληλα διατελεί ως Consultant στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Sheffield, Ηνωμένου Βασιλείου ως Consultant Μεταμοσχεύσεων, Γενικής Χειρουργικής και Αγγειακών Προσπελάσεων.

  Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Μετεκπαιδεύτηκε στο πεδίο Ήπατος Χοληφόρων Παγκρέατος και Μεταμοσχεύσεις Ήπατος, Παγκρέατος και Νεφρών στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Karolinska, Σουηδίας και Οξφόρδης και Μάντσεστερ, Μεγάλης Βρετανίας.

  Παρακολουθεί επιστημονικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει με επιστημονικές παρουσιάσεις σε πολυάριθμα Συνέδρια στην Ευρώπη και Αμερική. Στη Μεγάλη Βρετανία, πέρα από το κλινικό του έργο, διεξάγει εκπαιδευτικό έργο κι Έρευνα. Συμμετέχει σε χειρουργικά Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και λαμβάνει εκπαίδευση στη Ρομποτική Χειρουργική. Συμμετέχει στο σύστημα ετήσιας αξιολόγησης ώστε να συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις του GMC, Μεγάλης Βρετανίας. Συμμετέχει στην εκπαίδευση φοιτητών Ιατρικής, νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και ειδικευόμενων κι εξειδικευόμενων Χειρουργών. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Χειρουργικής Ογκολογίας και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μεταμοσχεύσεων.

  Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και αντιμετωπίζει περιστατικά Χειρουργικής Ογκολογίας, Γενικής Χειρουργικής, Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, Κήλης, Θυρεοειδούς, Παραθυρεοειδών και Αγγειακών Προσπελάσεων.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού στο ιατρείο του στη Λεωφόρο Ηροδότου 122-124, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Tags: , , , , , , , , , ,