Άποψη του εσωτερικού του Διαγνωστικού Κέντρου, Κνωσός Διάγνωσις, στη Νέα Αλικαρνασσό

Φεβ 13, 2024 by Nikos Angelakis

Πάνω από 300 ευρώ είναι το πρώτο ποσό που συγκεντρώθηκε για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης από τους κερματοδέκτες του που έχουμε εγκαταστήσει στα καταστήματά μας. Οι κερματοδέκτες είναι όμοιοι με εκείνους που έχουν εγκατασταθεί από το Χωριό σε καταστήματα της Κρήτης τα οποία έχουν μια κοινωνική συμφωνία μαζί του και τα οποία δέχονται πολύ κόσμο, προκειμένου από τα χρήματα του κόσμου αυτού, να στηρίζεται στο πολύτιμο κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Συγκεκριμένα, από τα “Κνωσός Διάγνωσις” συγκεντρώθηκε το ποσό των 302,5 ευρώ. Από αυτά, τα 273,6 ευρώ συγκεντρώθηκαν στο κατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού και τα 28,9 ευρώ στο κατάστημα της Λεωφόρου Κνωσού.

Τα κέρματα αυτά προέρχονται από τους εξυπηρετούμενούς μας που προτιμούν να συναλλαχθούν με μετρητά και αφού το κάνουν,εναποθέτουν, εφόσον βεβαίως το επιθυμούν, τα ρέστα τους στους κερματοδέκτες του Παιδικού Χωριού.

Τα προαναφερόμενα στοιχεία προέρχονται από το ευχαριστήριο που μας απέστειλε το Παιδικό Χωριό SOS μετά την περισυλλογή των πρώτων κερμάτων.

Το ευχαριστήριο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο για την εγκατάσταση των κερματοδεκτών στα Κέντρα μας.

Tags: , , , ,