Οκτ 17, 2022 by Nikos Angelakis

Σε μια νέα ανθρωπιστική πράξη προχωρήσαμε, σε συμφωνία με το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης. Τοποθετήσαμε κερματοδέκτες του Χωριού και στα δύο Κέντρα μας. Τόσο στη Λεωφόρο Κνωσού 174, όσο και στην Οδό Ηροδότου 122-124, στη Νέα Αλικαρνασσό, από όπου και η παραπάνω φωτογραφία με τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης κ. Πέτρο Παπαδάκη (αριστερά) και τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης των Κέντρων μας κ. Νίκο Αγγελάκη.

Οι κερματοδέκτες δέχονται τις μικρές δωρεές των εξυπηρετούμενών μας, οι οποίες όμως έχουν μεγάλη σημασία: Όταν γεμίσουν, τα κέρματα θα παραλάβει το Παιδικό Χωριό SOS και το συγκεντρωμένο ποσό θα διαθέσει για τους σκοπούς του.

Από το Κέντρο μας στη Λεωφόρο Κνωσού 174.Από αριστερά, η Διευθύντρια Προσωπικού των “Κνωσός Διάγνωσις” κ. Μαρία Συναδινάκη και οι κύριοι Παπαδάκης και Αγγελάκης

Το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, όπως και κάθε άλλο Παιδικό Χωριό SOS στην Ελλάδα, αγκαλιάζει ως μια μεγάλη οικογένεια, με αγάπη και φροντίδα, τα παιδιά που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς.

Τοποθετήσαμε τους κερματοδέκτες, ύστερα από πρόταση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, κ. Π. Παπαδάκη, την οποία με χαρά αποδεχθήκαμε, ως άλλη μια κίνηση κοινωνικής ευαισθητοποίησης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης εκ μέρους μας.

Tags: , , , , , ,