Στιγμιότυπο από τη συνάντηση εκπροσώπων των "Κνωσός Διάγνωσις" με τους υποτρόφους και τους εκπροσώπους της "Taste Academy"

Δεκ 05, 2023 by Nikos Angelakis

Συνάντηση με τις τρείς νέες και τους δύο νέους, που θα σπουδάσουν μαγειρική και ζαχαροπλαστική στην Taste Academy με τις υποτροφίες που χορήγησε η σχολή μέσω των κέντρων μας, είχαμε πρόσφατα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Taste Academy στη Λεωφόρο Καζαντζίδη 153, στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου και είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τους υποτρόφους για τις σπουδές τους και για τις προοπτικές της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής στον τόπο μας.

Τα κέντρα μας εκπροσώπησαν η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος, Μαρίνα Παπάζογλου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης, Νίκος Αγγελάκης. Μας υποδέχθηκαν, ο Σεφ και Ιδρυτής της Taste Academy, Κώστας Ντερέκας και ο Διευθυντής Σπουδών, Γιώργος Σπανάκης.

Είναι η δεύτερη χρονιά που υποτροφίες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής δίνονται μέσω των κέντρων μας και οι φετινοί υπότροφοι είναι οι Μαρία Βασιλάκη και Μιχάλης Κούκιας για σπουδές Μαγειρικής και οι Βασίλης Αγγελόπουλος, Νίκη Καλογεράκη και Εμμανουέλα Καμπουράκη για σπουδές Ζαχαροπλαστικής.

Στους υποτρόφους μας δωρίσαμε από ένα βιβλίο σχετικό με την τέχνη τους και τους ευχηθήκαμε καλές σπουδές.

Με τους επικεφαλής της σχολής ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το 2024, καθώς οι υποτροφίες της Taste Academy μέσω των Κνωσός Διάγνωσις γίνονται αποδεκτές από τον κόσμο και τείνουν να καθιερωθούν.

Στη φωτογραφία, από αριστερά, Γιώργος Σπανάκης, Μαρία Βασιλάκη, Μιχάλης Κούκιας, Μαρίνα Παπάζογλου, Βασίλης Αγγελόπουλος, Εμμανουέλα Καμπουράκη, Νίκη Καλογεράκη, Νίκος Αγγελάκης και Κώστας Ντερέκας.

Tags: , , , , , , , , , , , ,