Πλακέτα ευχαριστιών για τη συμβολή των "Κνωσός Διάγνωσις" στη διεξαγωγή του Creta Medical Forum

Δεκ 01, 2023 by Nikos Angelakis

Με την ομιλία του ιατρού ορθοπεδικού των κέντρων μας, Γιώργου Χριστοφάκη, με θέμα, «Οστεοπόρωση: Η σιωπηλή επιδημία», συμμετείχαμε στο πρώτο Creta Medical Forum.

Ο ιατρός ορθοπεδικός Γιώργος Χριστοφάκης μιλά στο Creta Medical Forum
Ο κ. Χριστοφάκη μιλά στο συνέδριο

To Forum πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/11) στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» στο Ηράκλειο και είχε αξιοσημείωτη επιτυχία. Σε αυτή συνέβαλαν και τα «Κνωσός Διάγνωσις» και για αυτό βραβευτήκαμε, όπως και οι άλλοι συντελεστές. (Στη χαρακτηριστική του άρθρου φωτογραφία, η σχετική ευχαριστήρια πλακέτα)

Στιγμιότυπο από την έναρξη του Creta Medical Forum
Στιγμιότυπο από την έναρξη του Creta Medical Forum

Το Creta Medical Forum παρακολούθησαν πολλοί σύνεδροι και το υποστήριξαν γνωστές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Μεταξύ αυτών βεβαίως και τα «Κνωσός Διάγνωσις».

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, και του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στιγμιότυπο από την έναρξη του Creta Medical Forum
Άλλο ένα στιγμιότυπο από την έναρξη του συνεδρίου

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης, Νίκος Αγγελάκης έκανε μια σύντομη παρουσίαση τόσο της λειτουργίας των κέντρων μας και των συνεργαζομενων ιατρών με τις ειδικότητές τους.

Όσον αφορά στην ομιλία του κυρίου Χριστοφάκη, ο ίδιος εξήγησε γιατί η οστεοπόρωση θεωρείται σιωπηλή επιδημία, πως μπορούμε να την προλάβουμε, αλλά και εάν επέλθει, πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.

Για τη διεξαγωγή του επιτυχημένου συνεδρίου οι οργανωτές εξέδωσαν το παρακάτω σχετικό δελτίο τύπου:

Tags: , , , , ,