Οι σπουδαστές Βοηθοί Ραδιολογίας – Ακτινολογίας του ΙΕΚ «Μορφή» επισκέφθηκαν το «Κνωσός Διάγνωσις»

Φεβ 02, 2023 by Nikos Angelakis

Τους σπουδαστές του Τμήματος Βοηθών Ραδιολογίας και Ακτινολογίας του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) “Μορφή” υποδεχθήκαμε με χαρά, την Τρίτη (31/1), στο κατάστημά μας στη Λεωφόρο Κνωσού.

Οι σπουδαστές με τον κ. Στράτο Καραγιαννακίδη

Οι σπουδαστές, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια του ΙΕΚ, κ. Μαρία Ανδρεαδάκη και τους καθηγητές τους, κ. Στέλιο Αναγνωστάκη, Τεχνολόγο και Μάριο Μυρωνάκη, Ακτινοφυσικό, συναντήθηκαν με  τον Ακτινοδιαγνώστη Γιατρό των διαγνωστικών μας κέντρων κ. Στράτο Καραγιαννακίδη και τον επικεφαλής του Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου του Knossos Medical, κ. Κώστα Παγωνίδη.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Μορφή με τον κ. Κώστα Παγωνίδη
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Μορφή με τον κ, Κώστα Παγωνίδη

Με τους δύο γιατρούς είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να συζητήσουν θέματα της ειδικότητάς τους. Θέματα επιστημονικά και επαγγελματικά, τα οποία θα πρέπει να γνωρίζουν όταν θα βρεθούν σε μια θέση Τεχνολόγου, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στη δουλειά τους με άριστο τρόπο.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ "Μορφή" με τον κ. Καραγιαννακίδη στον αξονικό τομογράφο του Knossos Medical
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ “Μορφή” με τον κ. Καραγιαννακίδη στον αξονικό τομογράφο του Knossos Medical

Ο κύριος Καραγιαννακίδης και η Τεχνολόγος του Κνωσός Διάγνωσις κ. Νεκταρία Δαμιανάκη παρουσίασε και εξήγησε στους σπουδαστές τη λειτουργία των σύγχρονης τεχνολογίας μηχανημάτων του ακτινολογικού εργαστηρίου μας, του μαστογράφου και του μετρητή οστικής μάζας.

Σπουδαστές του ΙΕΚ "Μορφή" με την κ. Νεκταρία Δαμιανάκη
Οι σπουδαστές με την κ. Νεκταρία Δαμιανάκη

Τη λειτουργία των τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας αξονικού και μαγνητικού τομογράφου παρουσίασαν και εξήγησαν οι κύριοι Παγωνίδης και Καραγιαννακίδης και η Τεχνολόγος του Knossos Medical, κ. Χριστιάνα Μπόλο.

Σπουδαστές του ΙΕΚ "Μορφή" με την Τεχνολόγο του Knossos Medical κ. Χριστιάνα Μπόλο
Οι σπουδαστές με την Τεχνολόγο του Knossos Medical,κ. Χριστιάνα Μπόλο

Έτσι, οι σπουδαστές είδαν από κοντά πως να χειρίζονται τα μηχανήματα αυτά με ασφάλεια τόσο για τους ίδιους όσο και για τους εξυπηρετούμενους πολίτες. Σκοπός πάντα είναι να παίρνουν τα πιο ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Tags: , , , , , , , , , , ,