Νοέ 14, 2022 by Nikos Angelakis

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε την Παρασκευή (11/11), στο κατάστημά μας στη Νέα Αλικαρνασσό, τη Μαρία-Ειρήνη Αποστολάκη, η οποία κέρδισε υποτροφία Ζαχαροπλαστικής που έδωσε, μέσω των Διαγνωστικών μας Κέντρων, το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΙΕΚ) «Taste Academy».

Όπως σας είναι γνωστό, πρόσφατα κοινοποιήσαμε, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας, στην ενημερωτική ιστοσελίδα “Cretalive” και στα προφίλ και τις σελίδες των κοινωνικών δικτύων του «Κνωσός Διάγνωσις» την πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Έτσι, την Παρασκευή, μαζί με τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο μας κ. Μαρίνα Παπάζογλου υποδεχθήκαμε τη Μαρία – Ειρήνη στο κατάστημά μας. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Ιδρυτής και Διευθυντής του «Taste Academy», κ. Κώστας Ντερέκας.

Στη φωτογραφία, από αριστερά, η κ. Μαρίνα Παπάζογλου, η κ. Μαρία-Ειρήνη Αποστολάκη, ο κ. Κώστας Ντερέκας και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης των Κέντρων μας κ. Νίκος Αγγελάκης

Ήταν όμως και της Μαρίας – Ειρήνης μεγάλη η χαρά, διότι η διάθεση της υποτροφίας μέσω των Κέντρων μας έκανε μια επιθυμία της πραγματικότητα. Όπως μας είπε, επιθυμία της ήταν να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της, να αφήσει τη Νοσηλευτική που έχει σπουδάσει και απασχολείται και να ασχοληθεί με μια μεγάλη της αγάπη: Τη Ζαχαροπλαστική!

«Είδα», μας είπε, «την πρόσκληση στο προφίλ σας στο Instagram και δεν πίστευα στα μάτια μου, διότι συνέπεσε με τη σκέψη που είχα κάνει να αλλάξω αντικείμενο. Έτσι υπέβαλα το ενδιαφέρον μου και πήρα την υποτροφία!»

Ευχηθήκαμε στη Μαρία, λοιπόν, να έχει καλές σπουδές και μετά το τέλος αυτών να έχει μια καλή σταδιοδρομία στη γλυκιά τέχνη που επέλεξε να κάνει. Συνοδεύσαμε μάλιστα τις ευχές μας και με ένα συμβολικό δώρο: Η κυρία Παπάζογλου έδωσε στη Μαρία-Ειρήνη, εκ μέρους των Κέντρων μας, το γνωστό μπεστ – σέλερ του Διατροφολόγου, Ευάγγελου Ζουμπανέα, «Σεφ στο παραπέντε». (Η παράδοση του βιβλίου στη χαρακτηριστική του άρθρου φωτογραφία)

Με τον κύριο Ντερέκα, μάλιστα, συμφωνήσαμε ότι στο εξής θα καθιερώσουμε, υποτροφίες του «Taste Academy» θα δίνονται, μέσω το «Κνωσός Διάγνωσις», κάθε χρόνο!

Tags: , , , , , , ,