Νοέ 09, 2022 by Nikos Angelakis

Πλήρης ήταν η ανταπόκριση που έδειξαν οι γυναίκες στην προσφορά των Κέντρων μας, και του Γιατρού Ακτινοδιαγνώστη μας κ. Στράτου Καραγιαννακίδη, στα δωρεάν υπερηχογραφήματα μαστών.

Η προσφορά δόθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, αλλά και την έλευση του Οκτωβρίου ως Μήνα Πρόληψης της νόσου. (Δείτε ΕΔΩ)

Τα δωρεάν υπερηχογραφήματα έγιναν από τον κύριο Καραγιαννακίδη στο κατάστημά μας της Νέας Αλικαρνασσού.

Στο εν λόγω Κατάστημα προσήλθαν το Σάββατο (5/11) οι 25 τυχερές που αναδείχθηκαν από το σχετικό διαγωνισμό που προκήρυξαν τα Κέντρα μας, μέσω του ενημερωτικού ιστοτόπου cretalive.gr, στο πλαίσιο του podcast του κυρίου Καραγιαννακίδη που αφορούσε στις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβαίνουν οι γυναίκες για να προλαμβάνουν τον καρκίνο του μαστού. (Δείτε ΕΔΩ)

Στο διαγωνισμό πήραν μέρος πάνω από 450 γυναίκες από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και μέσα στις νικήτριες ήταν και γυναίκες από τους Ασίτες, τα Πεζά, το Χουδέτσι και τις Μοίρες.

Ο Γιατρός-Ακτινοδιαγνώστης κ. Στράτος Καραγιαννακίδης

“Η διασπορά αυτή”, σχολίασε ο κ. Καραγιαννακίδης, “αφενός δείχνει την απήχηση που είχε η πρωτοβολία των Κέντρων μας, αφετέρου την ευαισθητοποίηση πλέον των γυναικών στο θέμα του καρκίνου του μαστού και της πρόληψής του”.

Τα αποτελέσματα των υπερηχογραφημάτων, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό για καμμιά από τις γυναίκες που εξετάστηκαν, αλλά σε ορισμένες έδειξαν κάποια στοιχεία που, όπως επισήμανε, δεν τα ήξεραν και τώρα που τα γνωρίζουν θα δώσουν μια μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα Διαγνωστικά μας Κέντρα, τόσο στη Λεωφόρο Κνωσού 174 στο Ηράκλειο, όσο και στην Οδό Ηροδότου 122-124 στη Νέα Αλικαρνασσό, κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει ένα πλήρη έλεγχο των μαστών της και να λάβει από τους γιατρούς μας όλες τις απαιτούμενες οδηγίες για την πρόληψη του καρκίνου, αλλά και κάθε σχετικής με το μαστό νόσου.

Tags: , , , , , , , , , , ,