Η Προϊσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού, Μαρία Συναδινάκη, και η Γραμματέας Εξυπηρέτησης, Δέσποινα Πατεροπούλου, στις Ημέρες Καριέρας του Ελ.Με.Πα.

Νοέ 08, 2022 by Nikos Angelakis

Πολλοί ήταν οι φοιτητές που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να μάθουν για τα Διαγνωστικά Κέντρα και Πολυιατρεία μας, κατά τη μέρα της παρουσίας μας στις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσε το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, την περασμένη Πέμπτη (3/11) και Παρασκευή (4/11), στο Κλειστό Γυμναστήριό του, “Μάρκος Καραναστάσης”.

Εταιρίες που άπτονται του αντικειμένου των σπουδών στις Σχολές και τα Τμήματα του Ελ.Με.Πα. αποδέχθηκαν τη σχετική πρόσκληση του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστήμιου και τους παρασχέθηκε τραπέζι στο χώρο του φουαγιέ του Γυμναστηρίου, όπου στελέχη τους υποδέχονταν και ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους φοιτητές: Εκείνους που αναζητούν την επαγγελματική τους αποκατάσταση μετά τις σπουδές τους.

Στο τραπέζι του “Κνωσός Διάγνωσις”, τις νέες και τους νέους που ενδιαφέρονταν, ενημέρωναν η ΠροΙσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Μαρία Συναδινάκη, και η Γραμματέας Εξυπηρέτησης, κ. Δέσποινα Πατεροπούλου. (Στη χαρακτηριστική του άρθρου φωτογραφία: Η κυρίες Πατεροπούλου,αριστερά, και Συναδινάκη)

Στα “Κνωσός Διάγνωσις” μπορούν να κάνουν την πρακτική τους φοιτητές από τα Τμήματα:

• Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας
• Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού
• Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής
• Νοσηλευτικής

Οι εταιρίες που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση είχαν στη διάθεσή τους και το Αμφιθέτρο του Γυμναστηρίου, όπου εκπρόσωπος της κάθε μιας την παρουσίασε ξεχωριστά. Την παρουσίαση των “Κνωσός Διάγνωσις” έκανε η κυρία Συναδινάκη. Όλο το κείμενο της παρουσίασής της μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Η κυρία Μαρία Συναδινάκη παρουσιάζει το “Κνωσός Διάγνωσις”
Tags: , , , , , ,