Σεπ 14, 2022 by Nikos Angelakis

Πέντε συνολικά υποτροφίες για σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής προσφέρουμε στους εξυπηρετούμενούς μας.

Συγκεκριμένα, αποδεχθήκαμε σχετική πρόταση του Ιδιωτικού ΙΕΚ, Taste Academy- Κώστας Ντερέκας, και προσφέρουμε τρεις (3) υποτροφίες μαγειρικής και δύο (2) υποτροφίες ζαχαροπλαστικής.

Η προσφορά απευθύνεται σε όσες και όσους τα διαγνωστικά μας κέντρα εξυπηρετούν και μέλη των οικογενειών τους ή του οικογενειακού και κοινωνικού περιβάλλοντός τους.

Όσες και όσοι το επιθυμούν, μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας email στη διεύθυνση, [email protected], με θέμα, “Για τις υποτροφίες Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής” δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμό τους, τις σπουδές για τις οποίες ενδιαφέρονται και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, μέχρι και την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Εάν οι υποβολές είναι περισσότερες των υποτροφιών, θα γίνει κλήρωση, για τη διεξαγωγή της οποίας, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης του Κνωσός Διάγνωσις, κ. Νίκο Αγγελάκη, στα τηλέφωνα 6940267749, 2810287094 και 2810222210.

Tags: , , , , , , , ,