Ιούλ 21, 2022 by Nikos Angelakis

Άρχισαν χθες (20/7) οι πολιτιστικές εκδηλώσεις “Αλικαρνάσσεια 2022” που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Πολιτιστικό Σύλλογος Νέας Αλικαρνασσού, “Η Αρτεμησία”. Και φέτος τα διαγνωστικά μας κέντρα είναι χορηγός των εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα άνοιξε με τη Γιορτή Μικρασιατικής Κουζίνας στην οποία συμμετείχαν εκτός από το διοργανωτή σύλλογο και οι σύλλογοι: Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου, Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ηρακλείου, Μικρασιατών Ηρακλείου “Άγιος Πολύκαρπος”, Μικρασιατών και Φίλων Καρδουλιανού και Σμυρνέων Ηρακλείου.

Από την παράσταση, “Τι να θυμηθώ,τι να ξεχάσω”

Ακολούθησε η παράσταση: “Τινα θυμηθώ, τι να ξεχάσω” με πρόζα όλη μνήμες από τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και μικρασιατική μουσική και τραγούδια.

Σήμερα (21/7), τα “Αλικαρνάσσεια 2022” συνεχίζονται με την παράσταση, “Γκιαούρ Ισμίρ” (8:30 μ.μ.) και ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι (10:00 μ.μ.).

Αύριο (22/7) είναι προγραμματισμένη κρητική βραδιά με το Μιχάλη Χαρκιολάκη (9:00 μ.μ.).

Το Σάββατο (23/7), είναι προγραμματισμένη λαϊκή βραδά με το Μιχάλη Δεσδενάκη, την Ειρήνη Τυμπακιανάκη και τους Γιώργο και Δημήτρη Παναγόπουλο.

Τα διαγνωστικά μας κέντρα είναι καθημερινά δίπλα στον άνθρωπο, την επιστήμη, την τεχνολογία και τον πολιτισμό!

Σημείωση: Στην κύρια φωτογραφία του άρθρου, το οπισθόφυλλο του προγράμματος των εκδηλώσεων όπου αποτυπώνεται η χορηγία των κέντρων μας και το εξώφυλλο, όπου αποτυπώνεται η περίτεχνη εικονογράφηση του ζωγράφου Σπύρου Ζαχαρόπουλου σε τοίχο κεντρικού κτηρίου της Νέας Αλικαρνασσού για να υπενθυμίζει στο διηνεκές το μεγάλο ξεριζωμό.

Tags: , , , ,