Στοιχεία Επικοινωνίας

[email protected]

2810222210, 2810287094, 6977773315

http://www.ourologosirakleio.gr/el/ourologos-iraklio-kritis

Εμμανουήλ Ι. Λουλάκης

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος “Λουλάκης Εμμανουήλ” ειδικεύτηκε στην χειρουργική κλινική του γενικού νοσοκομείου Ρεθύμνου για 1 χρόνο. Στην συνέχεια ξεκίνησε την ειδικότητα της ουρολογίας στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου Χανίων όπου παρέμεινε για 2 χρόνια και την ολοκλήρωσε στην Πανεπιστημιακή ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου Ηρακλείου. Κατά την διάρκεια της ειδικότητας παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια και συνέδρια και συμμετείχε στην συγγραφή επιστημονικών άρθρων.

Μετά το πέρας της ειδικότητος του εργάσθηκε ως υπεράριθμος ιατρός ουρολογίας στην ουρολογική κλινική του Πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείο Ηρακλείου για περίπου 1,5 χρόνο. Έχει συμμετάσχει σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, έχει κάνει πολλές βιοψίες προστάτη, έχει παρακολουθήσει ανδρολογικό ιατρείο για αρκετό χρονικό διάστημα και επί ένα χρόνο έκανε ουροδυναμικούς ελέγχους.

Από τον Οκτώβριο του 2016 λειτουργεί 2 ιδιωτικά ιατρεία στο Γάζι και στην Ν. Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης και παρέχει υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος, καθώς και παθήσεων που άπτονται της ειδικότητας της ανδρολογίας.

Ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος “Λουλάκης Εμμανουήλ” είναι, πάντα, έτοιμος να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πλέον σύνθετα ουρολογικά προβλήματα, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας σας.