Μαρ 11, 2024 by Nikos Angelakis

Ο καταξιωμένος στην ειδικότητα της Παιδικής Χειρουργικής Ιατρός, κ. Ιωάννης Βλαχάκης, έχει ενταχθεί πλέον στο επιστημονικό δυναμικό των Κέντρων μας.

Ο κ. Βλαχάκης ασκούσε επί χρόνια την παιδοχειρουργική με επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και συνεχίζει σήμερα με το ιατρείο του στο Κέντρο μας στη Νέα Αλικαρνασσό. Ασκεί την παιδοχειρουργική από το 1996, οπότε και ξεκίνησε κάνοντας την ειδίκευσή του, και το 2021 συνέχισε ως Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χειρουργικής Παίδων, θέση που ανέλαβε ύστερα από τη σχετική απόφαση της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο Ιωάννης Γ. Βλαχάκης αποφοίτησε από το Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” – Cluj – Napoca και έχει μετεκπαιδευθεί στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών στη Χειρουργική Παίδων στο Νοσοκομείο Benjamin Franklin του Βερολίνου.

Το Ιατρείο του κ. Βλαχάκη λειτουργεί, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 4.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ και το Σάββατο 11.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι. Ο ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Tags: , , , , ,