Στοιχεία Επικοινωνίας

 

[email protected]

(+30) 2810 360032, (+30) 2810 212141

Μανουσάκη Αγλαΐα

 

Πλαστικός Χειρουργός

Σύντομο Βιογραφικό

 

Η Δρ. Μανουσάκη, εκπαιδεύτηκε άρτια στην Πλαστική Χειρουργική και είναι αριστούχος διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος του EBOPRAS (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery) Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής, ένα δίπλωμα που λίγοι συνάδελφοι της έχουν λάβει μετά από εξετάσεις από την ευρωπαϊκή επιτροπή πλαστικής χειρουργικής.

 

 

Συμμετείχε ως Ειδική φιλοξενούμενη του King Faisal Hospital- Βασιλικού Νοσοκομείου της Σαουδικής Αραβίας σε πρόγραμμα εξειδίκευσης Μικροχειρουργικής. Ασχολείται με ερευνητικά θέματα στο χώρο της αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής και συμμετέχει ενεργά σε πλήθος σεμιναρίων και σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

Έχει συντάξει μελέτες που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά καθώς και άρθρα σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας .

 

 

Προσφέρει τις υψηλές υπηρεσίες της επιστήμης της, με έμφαση στην αισθητική ανανέωση προσώπου χειρουργικά (mini facelift, βλεφαροπλαστική , ρινοπλαστική, ωτοπλαστική) και με μη- επεμβατικές,  μη- χειρουργικές μεθόδους (Botox, fillers-γέμισμα ρυτίδων, ζυγωματικά, σαγόνι, μεσοΘεραπεία, thread lift και vampire lift) και σώματος (ανόρθωση στήθους, κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση, μεσοΘεραπεία ) για μια βελτιωμένη εμφάνιση και τονωμένη αυτοπεποίθηση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:30-14:30 ΚΑΙ 17:30-21:00
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Λ.ΚΝΩΣΟΥ 174, ΙΣΟΓΕΙΟ