Η Πνευμονολόγος Ιωάννα Κοτόρτση γεννηθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης με βαθμό Λίαν Καλώς. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία και κατόπιν στην Πνευμονολογία και Φυματιολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Karolinska, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Πνευμονολογίας κατόπιν εθνικών εξετάσεων στη Σουηδία (SLMF). Συνέχισε ως επιμελήτρια στο ίδιο νοσοκομείο εως ότου επέστρεψε στο Ηράκλειο, όπου και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο.
Ασχολείται με όλες τις πνευμονικές παθήσεις όπως Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), άσθμα, βρογχιεκτασίες, σύνδρομο post- και long-COVID, πνευμονική ίνωση, σαρκοείδωση, οξυγονοθεραπεία, υπνική άπνοια, λοιμώξεις αναπνευστικού, διερεύνηση χρόνιου βήχα καθώς και συμβουλευτική για τη διακοπή του καπνίσματος.

Η πνευμονολόγος πραγματοποιεί έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας με σπιρομέτρηση (προ και μετά βρογχοδιαστολής), οξυμετρία.
Είναι μέλος της Πανευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS). Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων ελληνικά και διεθνή.

Ώρες επισκέψεως

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ: 09:00-14:00 ΚΑΙ 17:30-20:00

ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00-14:00

ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ Η ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝNΟΗΣΗΣ

ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

ΗΡΟΔΟΤΟΥ 122-124, 3ος ΟΡΟΦΟΣ

ΚΙΝ: 6945292002   EMAIL: kotortsipneumon@gmail.com