Ο Γυναικολόγος, Χρήστος Ψυχαράκης

Αυγ 03, 2023 by Nikos Angelakis

Ο κατηρτισμένος και γνώστης των πιο σύγχρονων εξελίξεων και τάσεων στη Γυναικολογία και τη Μαιευτική, ιατρός Χρήστος Ψυχαράκης, ενισχύει το επιστημονικό δυναμικό των Κέντρων μας.

Ο  Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας,  Χρήστος Ψυχαράκης, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Για οκτώ συναπτά έτη εργάστηκε στις Μαιευτικές-Γυναικολογικές κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, του Βενιζελείου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Παράλληλα, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στον Προγεννητικό Έλεγχο-Αντισύλληψη-Τοκετό, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια και συνέδρια και συμμετείχε στην συγγραφή επιστημονικών άρθρων.

Ασχολείται με μαιευτικά θέματα προγεννητικού ελέγχου-κύησης-τοκετού, ενώ παράλληλα παρακολουθεί και χειρουργεί ασθενείς με οξέα ή χρόνια γυναικολογικά προβλήματα.

Πραγματοποιεί υπερηχογραφικό έλεγχο γυναικών και εγκύων καθώς και πλήρη τακτικό προληπτικό έλεγχο γυναικολογικών νοσημάτων 

Με την παρουσία του Χρήστου Ψυχαράκη και με τη λειτουργία των πιο σύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων και εξοπλισμού που διαθέτουν τα Κέντρα μας, ενισχύουμε το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε και επεκτείνουμε την προσφορά μας στην τοπική κοινότητα.

Ο ιατρός δέχεται στο στο κατάστημά μας στη Νέα Αλικαρνασσό κατόπιν ραντεβού. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: Τηλ. 2810287094, Κιν: 6934754533/Email: [email protected]

Tags: , , , , ,