Κολάζ εικόνων του κτιρίου του Κνωσός Διάγνωσις στη Λ. ηροδότου 122-124 στη Νέα αλικαρνασσό και της εισόδου του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού.

Ιούλ 13, 2023 by Nikos Angelakis

Σε συνεργασία κοινωνικής ευαισθησίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προχώρησαν τα διαγνωστικά κέντρα μας. Συμφώνησαν με τη διοίκηση του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού να διενεργούν τις τακτικές και έκτακτες μικροβιολογικές εξετάσεις των ηλικιωμένων που διαμένουν στο Γηροκομείο. Τη σχετική πρόταση έκανε η διοίκηση του Γηροκομείου και ευχαρίστως αποδέχθηκε η διοίκηση των «Κνωσός Διάγνωσις».

Έτσι, το κινητό συνεργείο μας αιμοληψιών θα μεταβαίνει δωρεάν στο Γηροκομείο, δύο φορές το χρόνο, οπότε και διενεργούνται οι τακτικές εξετάσεις, καθώς και κάθε φορά που θα παρουσιάζεται έκτακτη ανάγκη για την πραγματοποίηση εξέτασης.

Η συνεργασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα Κέντρα μας αλλά και για το Γηροκομείο, καθώς θα προσφέρουμε της υψηλής ποιότητας διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργούμε στους ηλικιωμένους.  Επιπλέον, η συνεργασία αυτή αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, τη δέσμευσή μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που εξυπηρετούμε.

Tags: , , , ,