Φεβ 21, 2023 by Nikos Angelakis

Παρουσιάστηκε, την Κυριακή (19/2) το βράδυ, ο Ιατρικός Οδηγός Κρήτης 2023. Η παρουσίαση έγινε κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο καφέ “Ντορέ”, στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.

Ο Δημοσιογράφος κ. Κώστας Συλλιγάρδος παρουσιάζει τον Ιατρικό Οδηγό Κρήτης.
Ο Δημοσιογράφος κ. Κώστας Συλλιγάρδος παρουσιάζει τον Ιατρικό Οδηγό Κρήτης 2023

Την παρουσίαση έκανε ο εκδότης του Οδηγού, δημοσιογράφος, κ. Κώστας Συλλιγάρδος, σε ένα προσφιλές ακροατήριο, το οποίο αποτελούσαν Ηρακλειώτες γιατροί, φαρμακοποιοί και εκπρόσωποι διαγνωστικών κέντρων και επιχειρήσεων που προβάλλονται από τις σελίδες του Οδηγού. Επίσης παρέστησαν Ηρακλειώτες που δραστηριοποιούνται στα κοινά και βρίσκονται ή έχουν βρεθεί σε θέση ευθύνης.

Ο οδηγός

Στις σελίδες του Ιατρικού Οδηγού Κρήτης 2023 υπάρχει και η δισέλιδη καταχώρηση του Κέντρου μας (η χαρακτηριστική αυτού του άρθρου φωτογραφία), με αναφορά στους γιατρούς μας, τις ειδικότητες, τα σύγχρονα ιατρεία τους, τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μας μέσα και μηχανήματα και, βέβαια, τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μπορείτε να δείτε τον οδηγό σε ηλεκτρονική μορφή πατώντας πάνω στην παρακάτω φωτογραφία. Η καταχώρηση του Κνωσός Διάγνωσις βρίσκεται στις σελίδες 4-5.

Το εξώφυλλο του Ιατρικού Οδηγού Κρήτης 2023
Χαιρέτισαν την έκδοση

Την παρουσίαση του Οδηγού χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Αλέξανδρος Πατριανάκος και ο Φαρμακοποιός και Μέλος της Διοίκησης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Γιάννης Τσικανδιλάκης.

Ο κύριοι,Αλ. Πατριανάκος (αριστερά) και Γ. Τσικανδυλάκης απευθύνουν τον χαιρετισμό τους

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε η Δημοσιογράφος, κ. Αντιγόνη Ανδρεάκη, η οποία τόνισε τη συμβολή όλων των γιατρών της και των ανθρώπων της Υγείας που, με την επιστημονική κατάρτισή τους και την ικανότητά τους, την έχουν βοηθήσει να δώσει τον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο, με επιτυχή μέχρι σήμερα αποτελέσματα. Η κ. Ανδρεάκη επεσήμανε πως έχουμε στη χώρα μας γιατρούς άξιους να αντιμετωπίζουν τις δύσκολες περιπτώσεις υγείας και δεν είναι απαραίτητο να προσφεύγουμε στο εξωτερικό.

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του Ιατρικού Οδηγού Κρήτης 2023
Άλλο ένα στιγμιότυπο από την εκδήλωση παρουσίασης
Tags: , , , ,