Σεπ 29, 2022 by Nikos Angelakis

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς σήμερα και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία αναφέρει ότι, το κύριο μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (29 Σεπτεμβρίου 2022) είναι: «Χρησιμοποιείστε καρδιά για κάθε καρδιά» (USE HEART FOR EVERY HEART). Αυτή η μέρα είναι μια ευκαιρία για τον καθένα να σκεφτεί πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα την καρδιά για την ανθρωπότητα, τη φύση και πολύ περισσότερο για τον κάθε άνθρωπο. Η αντιμετώπιση της καρδιαγγειακής νόσου είναι κάτι που αφορά κάθε καρδιά που χτυπά”.

Η Ε.Κ.Ε. σημειώνει επίσης : “Ενώνουμε τις δυνάμεις μας κατά της καρδιαγγειακής νόσου για μια καλύτερη και πιο υγιή ζωή!” Διαβάστε όλο το σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Στα διαγνωστικά μας κέντρα, η δύναμη για μια υγιή καρδιά συνίσταται από τις υπηρεσίες που προσφέρουν τρεις καρδιολόγοι για το σκοπό αυτό: Ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Φραγκίσκος Παρθενάκης (δείτε ΕΔΩ),

Ο κ. Φραγκίσκος Παρθενάκης

και οι Καρδιολόγοι κ. Γιώργος Κοπιδάκης (δείτε ΕΔΩ) και κ. Αρτεμησία Κωστάκη (δείτε ΕΔΩ) και η Παιδοκαρδιολόγος κ. Μαρία Δασκαλάκη.

Ο κ. Γιώργος Κοπιδάκης

Με την επιστημονική τους κατάρτιση και τη δέουσα ιατρική φροντίδα παρέχουν τη δυνατότητα να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και να δοθούν οι πιο κατάλληλες, σύγχρονες οδηγίες για μια υγιή καρδιά.

Η κ. Αρτεμησία Κωστάκη

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα διαγνωστικά μας κέντρα και πολυιατρεία στη Λεωφόρο Κνωσού 174 και στην Οδό Ηροδότου 122-124, στη Νέα Αλικαρνασσό, και η Γραμματείς Εξυπηρέτησής μας είναι καθημερινά στη διάθεσή σας για να σας δώσoυν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία και να σας κλείσουν το ραντεβού σας με τον καρδιολόγο που επιθυμείτε.

Tags: , , , , , , , , , ,