Μαρ 01, 2022 by Nikos Angelakis

Με γνωστούς γιατρούς, καταξιωμένους στην ειδικότητά τους, έχει ενδυναμωθεί και λειτουργεί το παράρτημα των πολυιατρείων και διαγνωστικών κέντρων μας στη Λεωφόρο Ηροδότου 122-124, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Στους γιατρούς του Κέντρου μας εντάχθηκε πρόσφατα ο Ορθοπεδικός – Χειρουργός κ. Μανόλης Σπυράντης, ενώ η Καρδιολόγος κ. Αρτεμισία Κωστάκη έχει θέσει πλέον το ιατρείο της σε τακτική, διαρκή λειτουργία.

Στο “Κνωσός Διάγνωσις” της Νέας Αλικαρνασσού έχουν επίσης ιατρεία: ο Καθηγητής Γαστρεντερολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιάννης Μουζάς, ο Ακτινοδιαγνώστης κ. Γιάννης Μακαρώνας, ο Ουρολόγος – Χειρουργός κ. Μανώλης Λουλάκης, ο Ειδικός Παθολόγος κ. Περικλής Κωτσόπουλος και η Παιδοκαρδιολόγος κ. Μαρία Δασκαλάκη, ενώ, μπορούν να διενεργηθούν όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις, όπως γίνεται εδώ και πέντε χρόνια και θα συνεχίσει να γίνεται.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία των ιατρείων δίνονται στα τηλέφωνα 2810 287094 και 2810 222210.

Ως εταιρία παροχής πρωτοβάθμιας παροχής υπηρεσιών υγείας  δημιουργηθήκαμε με την ιδέα να υπηρετήσουμε την Υγεία με τον πιο άρτιο επιστημονικά και τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά τρόπο. Θέλοντας λοιπόν να είμαστε συνεπείς στην ιδέα αυτή και έχοντας κερδίσει την εκτίμησή σας, συνεχίζουμε…

Tags: , , , , , , , , , ,